Coverband EarCandy voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum, trouwen. Join the Party!

Partyband

<

EarCandy Partyband

Gaat u binnenkort een feest organiseren?  Dan is het een top idee om een te gekke partyband in te huren. EarCandy is zo’n band die van uw feest een onvergetelijke feestavond maakt.

Feest organiseren?

Heeft u zin in het organiseren van een feest? Maar laat uw budget het helaas niet toe? Dan is het wellicht een idee om uw feest te combineren met uw vrienden.

EarCandy ontzorgt!

Wat krijgt u als u EarCandy boekt? Een top avond met supergave dansbare hits. Voor ieder wat wils. Het licht en geluid wordt verzorgd door een licht en geluidsbedrijf waar EarCandy vast mee samenwerkt. Dit heeft als grote voordeel dat EarCandy een scherpe totaalprijs kan aanbieden. Én dat het geluidsbedrijf snel het zaalgeluid en podiumgeluid kan inregelen.

Repertoire

EarCandy heeft een breed repertoire. Dit is een feest van herkenning voor uw gasten. Er kunnen eventueel verzoeknummers worden ingestudeerd (max. 2 per boeking). In de pauzes tussen de sets door wordt er pauzemuziek afgespeeld. Deze muziek wordt aangepast op de wensen of het thema van het feest. Ook hierover kunnen vooraf separate afspraken worden gemaakt. Tevens wordt er ruim voordat de show begint er muziek gedraaid. Geen zorgen voor u, wij zorgen voor uw totale muzikale invulling.

Contact

Wilt u aanvullende informatie ontvangen? Stuur dan een berichtje naar info@earcandycoverband.nl

EarCandy kijkt er naar uit om de muzikale invulling van uw feest te gaan verzorgen!

Join the Party!

EarCandy Partyband

 

 

 

 

 

 
Check en like onze Faceboek pagina: klik hier

Scroll naar boven