Coverband Noordwijk | Boek EarCandy en Join the Party!

EarCandy Coverband Noordwijk is een vaak geziene live band in Noordwijk en omgeving. Vele te gekke strandtenten en geweldige feestlocaties in Noordwijk hebben deze super live band al plat gespeeld.

EarCandy is dé Coverband sensatie van dit moment!

EarCandy is dé coverband sensatie van dit moment! Super gave medleys, vette hits van toen en nu passeren de revue! De aanstekelijke energie van de geweldige zangeres en de top muzikanten staan garant voor een super knalfeest.

Trouwen, verjaardag, bedrijfsfeest of ander event?

Gaan jullie trouwen, of bent u van plan om een verjaardagsfeest of bedrijfsfeest te organiseren? Wij verzorgen uiteraard graag de muzikale invulling van uw event!

Naast een fantastische live band krijgt u er een DJ bij, die voorafgaand aan het feest én in de pauzes het publiek lekker opzweept. Dit zorgt voor een avondvullend knalfeest.

Begint het al te kriebelen? Boek EarCandy en Join the Party!

EarCandy Coverband Live Promo Video

Repertoire EarCandy

EarCandy wisselt recente hits af met oude classics. Weergaloze medleys maken ook deel uit van het bijzonder afwisselende en dansbare repertoire. Vanaf de 1e minuut is de dansvloer gevuld! Klik hier voor een overzicht van ons actuele repertoire.

Band huren? Boek EarCandy! Informeer naar de mogelijkheden

Speelduur

Standaard speelt EarCandy 3 knalsets van 50 minuten. Vóór de show en tijdens de pauzes veranderd de geluidstechnicus in een ware DJ.

Feedback van onze klanten

. Bijgevoegd mijn review van jullie prachtig optreden op mijn promotiefeest. Ear Candy hebben wij geselecteerd op basis van de enthousiaste video op internet. De spontaniteit en muzikale kwaliteit was precies wat we van de band hadden verwacht toen ze 3 geweldige sets hebben gespeeld op mijn promotiefeest. Uitstekende sfeer, geluid, goede muzikanten met knallende feestmuziek waarbij de 250 gasten de hele avond de dansvloer hebben bezet. Het was een topfeest, ik kan deze band aanbevelen voor iedereen die een geweldige live band zoekt!
Zeer aanstekelijk en swingend optreden met nummers van nu. En wat fijn was het samenwerken met deze flexibele band!
“Al na het spelen van de eerste muzieknoten stond de dansvloer vol... En dat tijdens een bedrijfsfeest op locatie. Mede door EarCandy hebben wij een fantastische feestavond gehad. Fantastische muzikanten, geweldige zangeressen, actueel repertoire; het is niet van professioneel te onderscheiden. Daarnaast denken ze in de voorbereidingsfase goed mee, zijn flexibel en prettig om mee samen te werken. Een top muziekband, die ik iedereen aan zou raden!”
We hebben echt een superfeest gehad. Uiteraard willen wij voor jullie wel een review schrijven: Ons bruiloftsfeest was een supergeslaagde avond mede dankzij de band Ear Candy. Met hun uitgebreide repertoire en vermogen om in te spelen op het publiek wisten zij van ons feest een Topfeest te maken.
Het was een fijne avond en EarCandy heeft daar zeker aan bijgedragen. “EarCandy speelde op onze bruiloft op 28 maart 2014. Zij maakten er een echte feestavond van, helemaal toen onze zoons (10 en 12) keyboard en bas mochten overnemen om met de band ‘Summer of ‘69’ te spelen. Wij raden EarCandy zeer aan!” Succes met de band en als we nog een feest geven, weten we jullie te vinden.
Op 3 juni 2016 zorgde EarCandy voor een waar feestje op onze bruiloft! In de voorbereidingen waren ze zeer toegankelijk, dachten leuk mee en eigenlijk kon alles wat we wilden! En op de avond zelf hebben ze dit helemaal waar gemaakt, dankzij hen stond de dansvloer de hele avond vol en hebben we heerlijk gedanst. De muziek was een goede mix die erg leuk afgestemd werd op het publiek! Wij hebben genoten, nogmaals bedankt!
EarCandy Coverband, de absolute aanrader om van jouw feest een echt feest te maken! Professionele muzikanten en geluidsman en een topper als zangeres, Marcelle. Dank aan jullie allemaal voor de geweldige avond.
Gezellige band met een goede sound! Erg flexibel qua setlist en meedenkend met de doelgroep. Opvallend scherpe geluidsman die niet van kiet af aan het volume volledig open zet, maar met de sfeer van de avond het volume op gepaste wijze opschroeft. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Maken er een mooi feestje van!
Op 4 juli speelde EarCandy op onze bruiloft. De band van Earcandy neemt je voor het feest alles uit handen als het gaat om de muziek en het geluid. En, natuurlijk niet geheel onbelangrijk, zij maken er een top feestje van. Ook de zangeressen zijn geweldig! En last but not least, het speciaal ingestudeerde nummer van Lenny! Wij kunnen EarCandy aan iedereen aanbevelen! Top, ga zo door en nogmaals bedankt!
\"Met EarCandy hebben wij ons 12 1/2 jarig huwelijksfeest extra bijzonder gemaakt! Goed geluid, een goede setlist, flexibiliteit om tijdens de avond verzoekjes ten gehore te brengen en gewoon een hele geode keuze om een echt mooi feestje te bouwen. Met veel dank voor hoe jullie onze avond hebben geMAAKT!\"
Hallo Ear Candy, Mede dankzij jullie was het een grandioze 25- jarig bruiloftsfeest!! wat hebben we gezellig met veel mensen op de dansvloer gestaan. Onze gasten waren ook zeer te spreken over de goede muziek, de goede zangeres en de leuke interactie met het publiek. Wij vonden het fantastisch dat jullie helemaal uit Sassenheim zijn gekomen en gaan jullie zeker aanbevelen bij vrienden die jullie nog niet zelf gehoord hebben. Wat we als heel prettig ervaren hebben, is dat jullie zo flexibel waren met jullie speeltijd, zodat er plaats was voor n sketch of optreden van vrienden. En goed schrifte
Het was leuk om jullie weer te horen spelen . Na onze 50 jarige verjaardag in mei thuis op de veranda nog steeds top gedaan in toch wel een kleine ruimte . Mochten jullie los op onze bruiloft twee weken geleden geweldig gedaan Wij hebben alleen maar goeie reactie,s gehad over de muziek groetjes aan de rest van de band
Onze avond is gevuld met een top muziekband Earcandyband. Wij kunnen melden dat wij en de gasten die er waren , het een leuke avond vonden en een top band die ons begeleide door het feest heen ,De Earcandyband heeft bewezen dat zij stressbestendig zijn en overal een passende oplossing voor hebben indien dat nodig is . de vriendelijkheid en openheid van de gehele band /Dj/geluidsman is meer dan top ! Zouden wij B.v nog een keer gaan trouwen ,zouden wij wederom Earcandyband boeken voor een fijne avond . Wat de prijs en kwaliteit betreft is dat 100% in orde\"daar bij je moet genieten van je feest
Op 13 december was het zover ons 25 jarig huwlijksfeest met gasten uit iedere leeftijdscategorie. Na zoeken hadden wij besloten de band earcandy te boeken. Daar hebben wij geen spijt van gehad. Vanaf het moment dat ze gingen spelen stond de dansvloer vol. En dat is tot het einde zo gebleven. Ook speelde zij 2 nummers speciaal ingestudeerd omdat wij daar om gevraagd hadden. Mede dankzij earcandy hebben wij een dijk van een feest gehad. Het was elke cent waard. Zie onze foto\'s. Groetjes Erik en Saskia
We vonden het echt een tof feest en de muziek was heerlijk. We willen dan ook graag een recensie geven. Hier komt ie: EarCandy XL heeft op onze bruiloft de noten van het dak gespeeld. Deze energieke band klinkt geweldig en maakt er een absoluut feest van! Ons verzoeknummer hebben ze geweldig opgepakt en was een echte binnenkomer.

Band Huren? Bekijk hier de EarCandy Google Reviews

Cynthia KolijnCynthia Kolijn
15:42 05 Mar 23
Wat een fantastische band! Ze hebben ons feest echt compleet gemaakt. Bedankt voor deze fantastische avond. We hebben genoten.
Ronny van der MeijRonny van der Meij
06:54 11 Oct 22
Een superders gehad! Ik vierde mijn 60e verjaardag bij Terspelduin. We hebben alleen maar gedanst! EarCandy bij deze bedankt!
Ronny van der MeijRonny van der Meij
06:54 11 Oct 22
Had a super! I celebrated my 60th birthday at Terspelduin. We just danced! EarCandy thank you for this!
Clau CAClau CA
16:42 29 Apr 19
Amazing band! We enjoyed sooo very much with their music.... Top!
Liesbeth SerlieLiesbeth Serlie
16:35 02 Apr 19
Top band!
Coen KlinkenbergCoen Klinkenberg
20:46 08 Jul 18
We had earcandy at our wedding and it was really a great party. Super nice people and really good musicians. The singer is really good and sings flawlessly. The DJ present also creates a nice atmosphere in between. In our opinion, highly recommended !!!
Coen KlinkenbergCoen Klinkenberg
20:46 08 Jul 18
Wij hebben earcandy op onze bruiloft gehad en het was echt een topfeest. Super fijne mensen en echte goede muzikanten. De zangeres is echt goed en zingt loepzuiver. Ook de aanwezige dj zorgt voor een leuke sfeer tussendoor. Wat ons betreft echt een aanrader!!!
Coen KlinkenbergCoen Klinkenberg
20:46 08 Jul 18
We had earcandy at our wedding and it was really a great party. Super nice people and really good musicians. The singer is really good and sings flawlessly. The DJ present also creates a nice atmosphere in between. In our opinion, highly recommended !!!
Key words: reliable, fast response, band and DJBased on communication with the band (quick answer to all our questions), reviews and videos, we have decided to book this band for our wedding party. We found that quite exciting, because we could not see them play live.But what a TOP band it is! Well on time on location (an hour earlier than indicated), good music with great sound. A DJ who already plays background music and also plays sets during breaks makes the party never stops. Top singer with a beautiful voice, a real professional woman! Thanks in part to EarCandy Coverband, our wedding party has become a blast!
Key-words: betrouwbaar, snel antwoord, band én DJOp basis van de communicatie met de band (snel antwoord op al onze vragen), reviews en video's hebben wij besloten om deze band te boeken voor ons huwelijksfeest. Dat vonden we best spannend, omdat we hen niet live hebben kunnen zien spelen.Maar wat een TOP-band is het! Ruim op tijd op locatie (een uur eerder dan aangegeven), goede muziek met prima geluid. Een DJ die alvast achtergrondmuziek draait en ook sets speelt in de pauzes maakt dat het feest nooit stilvalt. Topzangeres met een mooie stem, een echte vakvrouw! Mede dankzij EarCandy Coverband is ons huwelijksfeest een knalfeest geworden!
Key words: reliable, fast response, band and DJBased on communication with the band (quick answer to all our questions), reviews and videos, we have decided to book this band for our wedding party. We found that quite exciting, because we could not see them play live.But what a TOP band it is! Well on time on location (an hour earlier than indicated), good music with great sound. A DJ who already plays background music and also plays sets during breaks makes the party never stops. Top singer with a beautiful voice, a real professional woman! Thanks in part to EarCandy Coverband, our wedding party has become a blast!
Key words: reliable, quick answer, band and DJBased on the communication with the band (quick answer to all our questions), reviews and videos, we decided to book this band for our wedding party. We thought that was quite exciting, because we didn't get to see them play live.But what a TOP band it is! Well on time on location (an hour earlier than indicated), good music with good sound. A DJ who already plays background music and also plays sets during the breaks ensures that the party never stops. Top singer with a beautiful voice, a real professional! Thanks in part to EarCandy Coverband, our wedding party turned out to be a blast!
Maurice MulderMaurice Mulder
08:35 31 Jan 18
Great cover band! I greatly enjoyed their performance at our wedding and later received many compliments from our guests. The execution of our request numbers was very nice. The music is very strong and especially the vocals are impressive and consistent.Earcandy plays an accessible but varied repertoire with no culprits that you can dance to. The band was also fast, helpful and reliable in terms of communication.
Maurice MulderMaurice Mulder
08:35 31 Jan 18
Geweldige coverband! Ik heb enorm genoten van hun optreden op onze bruiloft en later veel complimenten ontvangen van onze gasten. De uitvoering van onze verzoeknummers was ontzettend leuk. De muziek is ijzersterk en vooral de zang is indrukwekkend en consistent.Earcandy speelt een toegankelijk maar gevarieerd repertoire zonder dooddoeners waar heerlijk op valt te dansen. De band was ook snel, behulpzaam en betrouwbaar wat betreft communicatie.
Maurice MulderMaurice Mulder
08:35 31 Jan 18
Great cover band! I greatly enjoyed their performance at our wedding and later received many compliments from our guests. The execution of our request numbers was very nice. The music is very strong and especially the vocals are impressive and consistent.Earcandy plays an accessible but varied repertoire with no culprits that you can dance to. The band was also fast, helpful and reliable in terms of communication.
Coen KCoen K
19:22 06 Sep 17
EarCandy heeft op onze bruiloft gespeeld. Het was een heel goed optreden en ook onze gasten waren erg enthousiast. Veel afwisselende nummers en de zangeres was heel betrokken bij het publiek. Vanaf eerste contact tot na afloop verliep alles heel soepel
Jan WoningJan Woning
09:25 05 Apr 17
Geweldige professionele coverband! We hebben EarCandy geboekt op basis van de vele positieve reviews op de site van de band. Daar hebben we geen spijt van gehad! Recente hits afgewisseld met classics, supergoed geluid en een gave show! Ook een hele goede afstemming voorafgaand aan het feest. Kortom, onze bruiloft was zeer geslaagd mede dankzij deze fantastische band. Boeken die band! Mvg. Fam. Woning
Jan WoningJan Woning
09:25 05 Apr 17
Great professional cover band! We booked EarCandy based on the many positive reviews on the band's site. We have not regretted that! Recent hits interspersed with classics, super good sound and a cool show! Also a very good coordination before the party. In short, our wedding was very successful thanks to this fantastic band. Book that band! Best regards. family Home
js_loader

EarCandy Coverband Management & Boekingen

Trouwen Capelle aan den IJssel

Tel: 06-51862586 (Martijn)

Agenda EarCandy Coverband

EarCandy @ Besloten Feest Den Haag

19apr2023
Tijd: 20:00
Locatie: Den Haag

EarCandy @ Besloten Feest Utrecht

25mei2023
Tijd: 21:00
Locatie: Utrecht

EarCandy @ Besloten Feest Alblasserdam

17jun2023
Tijd: 21:00
Locatie: Alblasserdam

Earcandy @ besloten feest in woerden

21jun2023
Tijd: 21:00 - 00.30
Locatie: Woerden

EarCandy @ Besloten Feest Capelle aan den IJssel

12jul2023
Locatie: Capelle aan den IJssel

EarCandy @ Besloten Feest Brussel

27aug2023
Tijd: 20:00
Locatie: Brussel

EarCandy @ Besloten Feest Rotterdam

19okt2023
Locatie: Rotterdam

EarCandy @ Besloten feest rotterdam

3nov2023
Tijd: 21:00
Locatie: Rotterdam
Bruiloft-Band EarCandy | Join the Party!
Scroll naar boven