Coverband EarCandy voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, jubileum, trouwen. Join the Party!

Bruiloftband Capelle aan den IJssel

Zijn jullie op zoek naar de beste bruiloftband van Capelle aan den IJssel en omstreken?

Dan zijn jullie bij het juiste adres. EarCandy is de perfecte band voor jullie trouwfeest. Vette hits van toen en nu zullen de revue passeren. Daarnaast geeft EarCandy ook nog eens een te gekke show. Iedere bruiloft waar EarCandy heeft gespeeld was een groot succes! Check de reviews!

Neem snel contact op en informeer naar de mogelijkheden: klik hier

Join the Party!

Gaat u trouwen en bent u op zoek naar een perfecte locatie voor uw bruiloft? EarCandy heeft goede ervaringen met onderstaande locaties:

Party Dream
Klik hier voor de website van Party Dream

De Polderkamer
Klik hier voor de website van de Polderkamer

Zalmhuis
Klik hier voor de website van het Zalmhuis

Coverband Zuid Holland

Wil je graag EarCandy boeken, maar weet je niet zeker of jouw feest door kan gaan? Maak dan gebruik van onze Corona-garantie. Als jouw feest door overheidsmaatregelen niet door kan gaan, kun je de boeking bijna kosteloos verplaatsen. Vraag ons naar de voorwaarden!

Hello!

Klik op onze onderstaande vertegenwoordiger om te chatten via WhatsApp of stuur ons een email naar [email protected]

× Hoe kan ik je helpen?