Trouwen, Bruiloft, Bruiloftband, Huwelijk

Albert Heijn bedrijfsfeest in Aalsmeer Studio's

<

Albert Heijn bedrijfsfeest in Aalsmeer Studio’s

Het Albert Heijn bedrijfsfeest gehouden in de Aalsmeer Studio’s ligt inmiddels alweer achter ons. Voor EarCandy heel erg leuk om mee te maken. Alle optredens zijn altijd erg leuk om te doen maar een bedrijf als Albert Heijn op onze lijst is wel helemaal te gek. Daar zijn we apetrots op. Vandaag hebben we de review mogen ontvangen, deze is terug te vinden bij alle andere mooie reviews op onze homepage. Hieronder ook nog even de tekst die we aangeleverd hebben gekregen:

“Super band, in blokken gepresenteerd viel erg in de smaak, afwisselende muziek.
wat ons betreft voor herhaling vatbaar.
bedankt voor de muzikale avond het was TOP, gr. Wiggert”.
Scroll naar boven